Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

B E R E I K B A A R H E I D

ADRES

FESTIVALHART: Asiadok-Westkaai, 2030 Antwerpen 
MAD Festival zet haar tentendorp op aan het Asiadok-Westkaai in Antwerpen. Je vindt er 3 verschillende circustenten, foodtrucks, de bar, toiletten en de infostand. 

Andere locaties
Er zijn daarnaast voorstellingen en workshops van de MAD Convention op verschillende plekken in de omgeving van Park Spoor Noord, postcode: 2060 Antwerpen. Die extra locaties bevinden zich steeds op wandelafstand van het festivalhart (tussen 500m en max. 1,6 km voor de verste locatie). 

VOORSTELLINGEN* (oranje bollen op plannetje; 1 - 7)
2. Nova+ - Hardenvoort 41
3. Park Spoor Noord - Viaduct-Dam 64-80
4. Bar Noord - shelter in Park Spoor Noord
5. Café Sinjoor - Trapstraat 61
6. In Situ3 - Dambruggestraat 342
7. Het Oude Badhuis - Stuivenbergplein 38

MAD CONVENTION** (blauwe bollen op plannetje; A-E)
A. SPRK - Damplein 35
B. Werkend Leren - Bredastraat 35-39 
C. Nova+ - Hardenvoort 41
D. Wisper - Dambruggestraat 336
E.  Archipel - Lange Lobroekstraat 120

*Je vindt de exacte locatie voor jouw specifieke voorstelling in het programma en op jouw ticket.
*De locaties van de workshops op MAD Convention vind je in de dagschema's op deze pagina. 

Download de plannetjes in PDF onderaan deze pagina bij "bestanden".

 

HOE KOM JE ER? 

TE VOET OF MET DE FIETS

MAD Festival is gemakkelijk bereikbaar te voet of met de fiets, al dan niet in combinatie met een ander vervoermiddel. We hebben een grote fietsenstalling bij de ingang van het evenemententerrein. 

Heb je geen eigen fiets? Dan kan je een Velo gebruiken, een handig deelsysteem voor fietsen van Stad Antwerpen. De Velo is een vorm van openbaar vervoer en is bedoeld voor korte ritten. Daarom is het eerste halfuur van elke rit telkens opnieuw gratis, inbegrepen bij de prijs van een jaarkaart, week- of dagpas.

In de buurt van het Asiadok bevinden zich vele fietsstations van Velo. De dichtsbijgelegen stations zijn ZNA Cadix (128), Spoor Noord Skatebowl (136) en Cadix Oost (222).

Alle praktische info en een overzicht van alle fietsstations via velo-antwerpen.be

MET HET OPENBAAR VERVOER

Zoek de meest geschikte trein naar station Antwerpen Centraal met de routeplanner van de nmbs. Wandel vervolgens naar metrostation Opera (5 min via Keyserlei) en neem daar tram 1 richting P+R Luchtbal. De vierde halte, ZNA Cadix, kan je alweer afstappen, want dan heb je je bestemming bereikt. Op de website van De Lijn kan je de volledige route plannen van je thuisadres tot aan ons festivalterrein. 

MET DE TAXI

De firma Antwerp-Tax kan je bereiken via 03 238 38 38 en antwerp-tax.be. Met de antwerp-tax mobile app kan je makkelijk een taxi vinden, bestellen en opvolgen. De app is gratis beschikbaar voor iPhone en Android.

MET DE AUTO

LAGE-EMISSIEZONE

MAD Festival ligt binnen de lage-emissiezone (LEZ) die in Antwerpen van kracht is om de luchtkwaliteit te bevorderen. Voertuigen die te veel roet en fijnstof uitstoten, mogen de lage-emissiezone niet meer inrijden. Controleer via deze online test of jouw voertuig binnen mag of niet. Zo voorkom je een boete.

Kijk goed na of je jouw voertuig moet registreren. Een voertuig met een hogere euronorm dan opgenomen in de LEZ-databank of een voertuig met buitenlandse nummerplaat, moet steeds geregistreerd worden. 

Meer informatie over de lage-emissiezone in Antwerpen vind je op slimnaarantwerpen.be/LEZ.

CARPOOLEN

Ben je van plan om met de wagen naar MAD Festival te komen? Denk dan zeker ook eens aan carpoolen. Het biedt niets dan voordelen: het is gezelliger, goedkoper, beter voor het milieu én je moet minder parkeerplaats zoeken.

PARKEREN

PARKEREN OP DE PARK AND RIDES (P+R)

Alle P+R's liggen buiten de lage-emissiezone in Antwerpen. Een volledig overzicht van park and rides met aansluitingen op het openbaar vervoer kan je hier terugvinden. P+R Luchtbal heeft met tramlijn 1 een rechtstreekse verbinding naar ons festivalhart aan Asiadok-Westkaai (afstappen aan halte 'ZNA Cadix').

PARKEREN IN DE BUURT

Je kan parkeren op de publieke parking op het Sint-Jansplein. Van daaruit is het nog 1 km wandelen naar het festivalterrein op het Asiadok-Westkaai. 

Bestanden

Mad Festival