Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

E T E N   &   D R I N K E N

Honger of dorst gekregen van al dat circusgeweld? Onze bartent en foodtrucks op het Asiadok-Westkaai zorgen ervoor dat je niet met een lege maag hoeft rond te lopen op MAD Festival. 

ETEN

Mission Massala
Ken je de CurryCruiser al? Deze foodtruck van Mission Massala brengt het beste van hun Indische soulfoodkeuken naar de festivals. Denk: een curry met butter chicken, een veganisitische curryschotel, een portie dimsums, of fried chicken op z'n "massala's". Een vleugje India aan het Asiadok? Yes, please.

JEAN sur MER
Liefhebbers van seafood kunnen hun hart (en maag) ophalen bij de foodtruck JEAN sur MER. Een portie kibbeling, garnaalkroketjes of fisn 'n chips? Deze foodtruck brengt het fijnste van de Noordzee, recht op je bord. De maritieme omkadering - een dok met hier en daar een schip op anker - krijg je er gratis bij! 

 

DRINKEN

Broederlijke bar van "BRUUR"

De bar is volgens de drie broers van biermerk BRUUR dé ontmoetingsplek op een festival. Zij zorgen er persoonlijk voor dat dorstige kelen gesmeerd worden. En dat in een toepasselijke setting: een (tijdelijk) ongebruikte cirucstent. Op de kaart vind je drie verschillende soorten biologische limonades, bio appelsap, water, bier, wijn en cocktails (gin-tonic en moscow mule). Je kan aan de bar met de kaart betalen. 

Mad Festival