Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

V R I J W I L L I G E R S

De enthousiaste medewerking van gemotiveerde vrijwilligers ondersteunt onze werking en verrijkt ons team. Heb je een hart voor circus? Wil je de dynamiek van repeties en creaties van dichtbij meemaken, artiesten ontmoeten, en nieuwe mensen leren kennen? We heten je graag welkom! Heb je vragen of wens je meer informatie? Contacteer dan Liessa Huyskens.

Jakobe Geens: Vrijwilligen bij Ell Circo D'ell Fuego geeft je een totaalervaring, zowel als trainer als op de festivals. Al je zintuigen staan open. 'Je leeft het circus.' Het ontbijt uitdelen in de ochtend waar alle deelnemers binnenstromen, het zweet, de hoge concentratie, het enthousiasme proeven in de trainingszaal, de mensen naar hun plaats leiden voor een knetterende voorstelling en de dag eindigen met de afwas samen met de laatsten die nog staan. Zalig! Dat samen verwezenlijken van zo'n mooie ervaring voor iedereen. Een toppunt van verbinding voor mij. 

Patricia Mannaerts: Gedurende bijna 10 jaar kwam ik als toeschouwer naar de festivals van Ell Circo D'ell Fuego. Je voelt het enthousiasme en de creativiteit van deze zotte bende. Met veel plezier zet ik mee mijn schouders onder het MAD Festival!  

 

Mad Festival