Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

T I C K E T S

Heb je vragen over je tickets? Mail naar tickets@madfestival.be

ALGEMENE VOORWAARDEN
 

  • De ticketprijzen zijn altijd inclusief transactiekosten;
  • Je ontvangt je e-ticket(s) als PDF bij je bevestigingsmail. Je kan deze uitprinten en meenemen naar de voorstelling, ze tonen op je smartphone of de download met je smartphone toevoegen aan Wallet.
  • We streven ernaar onze voorstellingen zo stipt mogelijk te laten beginnen. Dat kan als jij op tijd komt. Een halfuur voor het startuur van de voorstelling laten we het publiek binnen. De plaatsen zijn ongenummerd, dus je bent het best een halfuur op voorhand aanwezig. Na aanvang van de voorstelling laten we geen publiek meer toe.
  • Laatkomers hebben geen recht op terugbetaling of een andere compensatie.
  • Ben je rolstoelgebruiker, slecht te been, slechtziend, slechthorend of heb je assistentie nodig, geef ons dan vooraf een seintje. 
  • Verkochte tickets worden niet teruggenomen of geruild, tenzij bij annulaties. Je kan je ticket(s) uiteraard steeds zelf doorverkopen (zonder winstmarge). Dit kan via www.ticketswap.be.

A-kaart met kansentarief

Heb je een een A-kaart met kansentarief? Dan krijg je korting op een selectie voorstellingen, met de code van je A-kaart. De ticketprijs bedraagt dan € 2.

Voor MAD Festival 2023 geldt dit kortingtarief voor de voorstellingen MAD Generation Episode 1MAD Generation Episode 2, Out of the Blue en RECLAIM.   De tickets zijn beperkt in aantal en kan je niet online reserveren. Spring tijdens de openingsuren even binnen bij de ticketbalie van Arenberg (woensdag van 13u tot 17u) om je tickets met korting te reserveren, of stuur een mail naar tickets@madfestival.be.

Deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen.
 

Mad Festival