Verbluffende acrobatie, interactief circus, dankzij de zon ook een heerlijk festivalsfeertje en zo'n 12.500 enthousiaste bezoekers: MAD Festival 2024 was een overdonderend succes. Dat doen we volgend jaar dus zeker nog eens over!

Het was gezellig druk, het afgelopen weekend op het Asiadok-Westkaai en in en rond Park Spoor Noord. Met maar liefst 12.500 waren jullie, het publiek dat met volle teugen genoot van de zon én van MAD Festival. Herbeleef vier dagen wervelende circusvoorstellingen, leerrijke workshops, een ontspannen sfeer en muziek en dansvibes tot laat in de nacht in onze aftermovie hierboven.

Voor wie van cijfers houdt: 125 artiesten van 15 gezelschappen gaven op 11 verschillende locaties het beste van zichzelf, goed voor in totaal meer dan 45 voorstellingen.

De driedaagse MAD Convention, in samenwerking met Ell Circo D'ell Fuego, kreeg 350 jonge en minder jonge acrobaten van 8 verschillende nationaliteiten over de vloer, voor in totaal 203 workshops in meer dan twintig verschillende circusdisciplines. Ruik het zweet in de aftermovie van de Convention hieronder.

Dat smaakt naar meer! Noteer dus alvast 10 tot 13 april 2025 in jullie agenda. Dan barst de circusgekte weer los tijdens de derde editie van MAD Festival, dit keer pal in het midden van de paasvakantie. 

Bedankt om mee in de MADness te duiken en tot volgend jaar!

Team MAD